Body and Bess: Gelaatsverzorgingen

Gelieve geen make-up te dragen tijdens deze behandeling, Zorg ook voor een comfortabele top, zodat wij jou nek en schouders mee kunnen masseren!

Nieuwe klant:

 • You matter skin care (eerste keer een gelaatsverzorging)
  €70
  Voorstelling van body&bess, mezelf en de zaak. huid analyse + basis skin care of comfort skin care. advies voor thuis producten, behandelplan maken voor de ideale huid. feedback behandeling.
 • You matter skin care (eerste afspraak zonder massage)
  €50
  Voorstelling van body&bess, mezelf en de zaak. huid analyse + basis skin care of comfort skin care zonder massage. advies voor thuis producten, behandelplan maken voor de ideale huid. feedback behandeling.

Body and Bess: Skin care

 • Basic Skin care
  €60
  Deze gelaatsbehandeling biedt de huid een basis verzorging op maat van ieders huid, ideaal dus om de huid van nieuwe klanten te ontdekken. (Zonder huidanalyse)
 • Comfort skin care
  €60
  Body&Bess staat voor herstel en heropbouw van ook de meest gevoelige en breekbare huidtypes. Verhogen van de huidimmuniteit, verbeteren van alle huidfuncties, reduceren van gevoeligheden is waar we naar streven bij hyper sensitieve huiden zoals kankerpatiënten, chronisch zieke patiënten, patiënten die langdurig medicatie nemen of onder narcose geweest zijn. Een dagelijkse dosis bescherming en voeding van de huid verrijkt met actieve werkstoffen zijn noodzakelijk om de huidcellen langer levendig en actief houden. Op deze manier kunnen we hypersensitiviteit reduceren, tekenen van huidveroudering vertragen, huid en gelaatscontouren verstevigen en niet-erfelijke hyperpigmentatie vervagen. Kortom de huid wordt in alle zachtheid weer opgebouwd en krijgt haar levendige uitstraling terug. Na veelvuldig uittesten, hebben we een verzorging uitgewerkt die toepasbaar is, met de juiste keuze producten en aangepaste technieken.
 • Nourishing skin care
  €65
  Deze behandeling is gebaseerd op de Basic Skin Care met enkele extra stappen gericht naar extra voeding en hydratatie voor de huid.
 • Lifting skin care
  €65
  Deze behandeling is gebaseerd op de Basic Skin Care met enkele extra stappen gericht naar het liften van de huid en het opvullen van rimpels en fijne lijntjes.
 • Anti-aging skin care
  €70
  Deze behandeling is gebaseerd op de Basic Skin Care met enkele extra stappen gericht naar zowel het aanbieden van een extra vitamineboost voor de huid als het wegwerken en opvullen van rimpels en fijne lijntjes.
 • Power lift skin care
  €75
  Deze behandeling is gebaseerd op de Basic Skin Care met enkele extra stappen gericht naar de zone op en rond de ogen. Zo krijgt de meest vermoeide huid een extra oppepper met het beste wat Body&Bess te bieden heeft.
 • Men skin care
  €60
  Mannen willen dat hun huid er gezond uitziet en aanvoelt al dan niet met bijkomend een verzorgde baard. Net zoals vrouwen hebben zij te maken met verschillende huidcondities en/of huidaandoeningen zoals een gevoelige huid, acne en huidveroudering. Toch zijn er heel wat verschillen tussen de huid van een man en die van de vrouw. Daarom hebben mannen nood aan een aangepaste huidverzorging om hun huid gezond en in optimale staat te houden.
 • Purifying skin care
  €50
  Korte verzorging voor de onzuivere huid met als doel opstoten van acné en comedonen te vermijden. In deze verzorging zit geen gelaatsmassage inbegrepen.

Body and Bess: Treatments

 • Skin control treatment
  €70
  Tijdens deze verzorging wordt een zorgvuldige combinatie gemaakt van reinigen van de huid, kalmeren van de talgklier en ontstekingen, herstellen van de hydrolipidenfilm en zuurtegraad, verfijnen en matteren van het huidoppervlak.
 • Ultimate repair & power lift treatment
  €80
  Deze gelaatsbehandeling biedt de huid een diepgaande verzorging door de hoge concentraties natuurlijke bestanddelen. Ideaal dus om de huid te herstellen na de zomer. Maar ook het hele jaar door is deze behandeling geschikt voor de meest veeleisende huidtypes die veel verzorging en aandacht nodig hebben.
 • Hydro lift treatment
  €85
  Tijdens de verzorging wordt de bloedsomloop gestimuleerd waardoor de cellen en weefsels van de huid een intensieve zuurstofbehandeling krijgen. De celdeling wordt geactiveerd, weefsels worden intensief hersteld en voedingstekorten aangevuld. Dit resulteert in een levendige, frisse huid, een strak en glad huidoppervlak en een betere huidweerstand.
 • Anti-age booster treatment
  €90
  Deze instituutbehandeling is gericht op klanten die een behandeling willen waar anti-rimpel en lifting van de huid primeren. Uiteraard wordt er tijdens deze verzorging ook aandacht geschonken aan de andere huidcondities zoals hydratatiepeil, voedingspeil en de natuurlijke bescherming van de huid.