Behandelingen

Bij kezia.beauty zorgen wij er voor dat alle behandelingen goed zijn uitgelegd, dit ook omdat jij dan weet wat je mag verwachten van bepaalde behandeling. Als jij de eerste keer ergens naar toe gaat, dan wil je toch graag weten wat er ook gaat gebeuren maar ook hoelang duurt het, hoeveel kost,…

Alle behandelingen worden uitgevoerd door Kyara, naarmate dat kezia.beauty zal groeien zullen hier ook andere mensen ter beschikking komen voor jouw diensten. Ik heb een visie dat iedereen iets zal doen waar zij gespecialiseerd in is, dat jij als klant altijd in gespecialiseerde handen terecht komt. Dit vind ik heel belangrijk om dit ook te communiceren naar jullie toe, dat er veranderingen kunnen plaats vinden als kezia. beauty begint te groeien! Bij onze afspraken tool kan jij dan ook kiezen wie jij wilt als verzorgster.

Hier onder vind je allemaal categorieën die bepaalde behandelingen hebben. Wil jij meer weten over onze behandelingen klik op onder staande foto’s, hier vind je meer uitleg over de bepaalde behandeling. Ook foto’s van de behandeling zoals before & afters, maar ook hoe het salon er uitziet, bepaalde tips,…

Vragen over bepaalde behandelingen?

Deze kan je altijd kan je altijd stellen op instagram (kezia.beauty), facebook (kezia.beauty),

Email: [email protected] of via 0492/44.32.49

Ik ben heel slecht bereikbaar via telefoon, met dat ik van afspraak tot afspraak werk. Bel u naar kezia.beauty laat zeker een voice mail achter, ik antwoord of bel terug na mijn afspraken of op het begin van een nieuwe dag!

Afspraken maken doet u het best op onderstaande knop “maak afspraak”, hier boekt u direct een afspraak in mijn agenda. Deze kan je annuleren of verplaatsen 72u voor de afspraak.