Skip to content

CONTACT KEZIA

Bij kezia.beauty kan je altijd contact nemen via de online afspraaktool om een afspraak vast te leggen.

Deze tool vind je in de rechter onder hoek van je scherm, deze tool is een blauwe druk knop met op “maak afspraak”. Ik heb deze namelijk niet in het roos gezet, zodat deze knop zou op vallen. Druk op de knop en alle diensten die ik op dat moment aanbied verschijnen op je scherm.

Wij vragen jou ook om de huisregels te bekijken voor het boeken! Doet u dit niet, maar boekt u wel een dienst dan bent u akkoord gegaan met de regels.

Vanboven in de tool vind je een schuifbalk op de juiste categorie aan te duiden van links naar rechts. Daar duid je de juiste categorie aan en dienst, je kan ook meerdere diensten aanduiden.

Daarnaast kunt u ook bellen naar nummer 0492/44.32.49 of een e-mail sturen naar kezia.beauty@hotmail.com.

Ik ben heel slecht bereikbaar via telefoon, met dat ik van afspraak tot afspraak werk. Bel u naar kezia.beauty laat zeker een voice mail achter, ik antwoord of bel terug na mijn afspraken of op het begin van een nieuwe dag!

Het adress is Gentsestraat 54 te Aalst 9300

Betalingen worden cash, payconic of bancontact betaald direct na de behandeling

Naast deze website kunt u mij ook volgen op sociale media. Via Kezia.beauty hierop vind je bij verhalen wat ik allemaal doe op mijn dag.

Bij de post / reels vertel ik graag wat meer over de producten / diensten hoe jij ze nu kunt gebruiken, waarom die behandeling echt iets voor jou is. Ook de inspiratie voor nagels kan je hierop terug vinden.

Binnenkort komt er ook een “blog” dat je mij post ook kunt lezen op de website plaats van op de socials zoals instagram en facebook. 

Team Kezia.beauty