Ontharing

Wat kan je verwachten?

Voor onze hars (voor lichaam) hebben wij gekozen voor striphars van Jean Marin. Deze hars is gemaakt van aloë vera en is zelf geschikt voor de meest gevoelige huiden. Voor onze filmhars (gezicht) hebben wij gekozen voor dipileve ook met aloë vera voor de meest gevoelige huiden. Deze harsen zijn geschikt voor elk huidtype.

Wat wordt er in de dienst gedaan?

Bij onze ontharing van het lichaam gaan wij jouw huid eerst vet vrij maken, daarna gaan we de hars aan brengen. vervolgens gaan we met de strips in de hars even warm maken en ontharen van de haren. Dit gevoel is vaak pijnlijk maar gaat na een paar seconden over. Als laatste brengen wij een olie aan die er voor zorgt dat je huid niet meer plakt en dat de huid goed gehydrateerd is.

Om de hoeveel tijd moet ik terug komen voor ontharing?

De groei van de haar cyclus is ongeveer 6 weken, bij iedere persoon is dit ook anders en kan dit langer of trager duren. Daarom raden wij aan om 4-6 weken te komen.

Eerste keer ontharing met hars/wax?
Vanaf welke leeftijd ontharen?

Heeft u altijd al geschoren? Om over te stappen naar harsen moeten wij vragen om 2 weken niet te scheren omdat we een 0.5-1 cm moeten hebben om de haren in de hars te laten plakken.

Een specifieke leeftijd is er niet, er zijn kinderen dan om hun 11 jaar hun wenkbrauwen of bovenlip al laten waxen.